Català | Castellano

C/ Barcelona 12-14, 1º 1ª
08301 Mataró (Barcelona)
Tel.: 678 17 63 31 / 93 015 41 34
info@psicologiajdegea.com
     CONTRACTAR SERVEI ONLINE
 
Els avenços tecnològics han facilitat la existència del servei psicològic a distància, sense oblidar que en alguns casos serà necessari adreçar-se en persona a la consulta. La filosofia i la tècnica professional de la psicologia online és idèntica als tractaments convencionals. Simplement, els procediments i la comunicació s’adapten a un nou mitjà.
 
MODALITATS:
 
1.- Consulta d'Orientació Via e-mail (Correu electrònic)
Aquesta modalitat esta dirigit a les persones que desitgin tenir una opinió professional d'un psicòleg clínic sobre una qüestió o problemes de caràcter puntual. No són respostes estandaritzades. Cada pregunta s'avalua de forma totalment individualitzada, encara que s'ha tenir en compte que la resposta és d'assessorament i no suposa en si un tractament terapèutic. 
Direcció correu electrònic: jdegealancho@copc.cat

Preu: 20 euros si és per ingrés o per transferència bancària. Per Paypal 22 euros. 
 
2.- Videoconferència a través del Skype
Aquest servei és ideal per aquelles persones que per la seva complexitat i característiques del seu problema necessiten i desitgen seguir un tractament. Les sessions tenen una durada de 50 - 60 minuts i la seva freqüència serà generalment setmanal encara que les sessions es podran aplaçar segons l'evolució del tractament o el pacient. 
Direcció correu electrònic: jdegealancho@copc.cat

Preu: 50 euros la sessió si és per transferència bancària o per vía Paypal.

 

CONTRACTAR SERVEIS ONLINE:
 
Primer de tot, el que ha de fer és ....
 
Escriure mitjançant un e-mail a jdegealancho@copc.cat de forma clara i precisa el seu problema per poder preparar adequadament la resposta d'assessorament. Si vol contractar un servei per videoconferència (Skype), indiqui quins dies i horaris li venen millor per realitzar la primera sessió.
 
FORMA DE PAGAMENT:
* Mitjançant transferència bancària en el número de compte que li facilitarem prèviament. 
* A través de PAYPAL. Ho recomanem perquè és fàcil, i segur. Només es necessita una targeta de crèdit.
Una vegada rebut el e-mail amb el motiu de la consulta i el pagament, es donarà per iniciat el servei. Si es tracta d'una consulta d'orientació es procurarà enviar la resposta en el termini de 24 - 72 hores (dies laborable). Però si contracte el servei de videoconferència contactarem en 24 hores (dies laborables) per confirmar la data i hora de la primera sessió. 

Per més informació, no dubti en contactar amb nosaltres.
www.psicologiajdegea.com | Avís legal | info@psicologiajdegea.com